Kinderopvang Lief & Leuk

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Bethlehemstraat 27 , 6041 EB Roermond, Limburg

E-mail

Over Kinderopvang Lief & Leuk

Kinderopvang Lief & Leuk; gastouderopvang in hartje Roermond.

Ik, Kelly de Bock (28), ben sinds 2010 gastouder en geregistreerd in het Landelijke Register Kinderopvang. Naast de benodigde diploma’s heb ik een Bachelor bedrijfseconomie en ben ik afgestudeerd pedagogisch medewerker.

Zelf heb ik geen kindjes, maar komt er een leuk groepje bij mij thuis. Spelenderwijs worden de vroeg voorschoolse educatieprogramma's: 'Kiki' en 'Aap' aangeboden. Ook schoolgaande kindjes kunnen bij mij terecht!

Naast spelen in en rondom het huis trekken we er vaak op uit naar het aangrenzende stadspark, de bibliotheek, speeltuin en kitskensberg. We ondernemen samen veel, waarbij het kind als individu centraal staat. De kindjes kunnen vrijuit spelen en er wordt volop ingespeeld op de behoeften en ontwikkeling.

Tevens wordt er gezorgd voor voldoende rust. Er zijn verschillende speelruimten in een huiselijke sfeer. Ook hebben alle kindjes de beschikking over een eigen slaapkamer.

Mijn huis is goed bereikbaar en parkeren kan direct voor de deur! Lief & Leuk is alle dagen van de week geopend en de tijden worden samen met de ouders in overleg bepaald.

Openingstijden

Ma - Zo
-

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Child Care Centres

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Kinderopvang Lief & Leuk in Bethlehemstraat 27, Roermond Limburg 6041 EB uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Kinderdagverblijf diensten in Roermond Limburg beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Roermond Kinderdagverblijf per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Roermond Limburg, 6041 EB, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3821713]