Lafarge Dakproducten introduceert ruitvormige dakpan: De Smaragd

Door: Lafarge Dakproducten  11-04-2006
Trefwoorden: Bouw, Daken, Dakpan

Lafarge Dakproducten voegt met De Smaragd een bijzonder nieuw product toe aan haar assortiment. De Smaragd is een vlakke keramische dakpan die door haar ruitvormige model voor een verrassende en exclusieve optische beleving zorgt.

Bijzondere dakvormen
De Smaragd is een efficiënte dakpan. De dakpannen hebben een variabele overlap waardoor bij renovatie de bestaande panlatten in de meeste gevallen gewoon kunnen blijven zitten. De Smaragd komt met een uitgekiend pakket hulpstukken. Hiermee kunnen dakvormen bereikt worden die met een ‘gewone’ dakpan niet bereikt kunnen worden. Ook voor diagonale gevelbeëindigingen zijn de Smaragd dakpannen zeer geschikt. Ze zijn zelfs toepasbaar als gevelbekleding. De Smaragd dakpannen zijn toepasbaar op een dakhelling vanaf 16 graden. Voor dakhellingen van 16 tot 10 graden geeft Lafarge Dakproducten advies op maat.

Kwaliteit gegarandeerd
De Smaragd dakpan wordt uit natuurlijke en hoogwaardige grondstoffen samengesteld. Tests in een speciale windtunnel bewijzen de extreme weerbestendigheid van de dakpan. Net als alle overige dakpannen van Lafarge Dakproducten wordt de kwaliteit van de Smaragd dakpan voor een periode van 30 jaar gegarandeerd.

Kleuren
De Smaragd komt in een variatie aan kleuren en oppervlaktenafwerkingen en is verkrijgbaar in een zowel matte als glanzende uitvoering. Afwijkende kleuren zijn op aanvraag.

Trefwoorden: Bouw, Daken, Dakpan

Contact Lafarge Dakproducten

Website - Geen ingevoerd

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share