PostMasters Roermond

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Minderbroederssingel 32 , 6041 KK Roermond, Limburg

E-mail

Over PostMasters Roermond

PostMasters is de one-stop-shop , waar particulieren en ondernemers al hun printwerk, postzaken en pakketverzendingen met bijbehorende documentbewerking en -afhandeling kunnen (laten) regelen. Een uitkomst voor iedereen die opzoek is naar snelheid, flexibiliteit en vriendelijkheid.

Vragen over de onderstaande diensten? Bezoek www.postmasters.nl en stel je vraag aan de dichtstbijzijnde PostMasters vestiging.

Een greep uit onze diensten:
Print- en drukwerk:
In elke PostMasters store kun je printen en kopiëren in kleur en zwart-wit van het kleinste tot het grootste formaat. Ook proberen wij je printwerk dezelfde dag klaar te hebben. In bijna alle gevallen kan je opdracht binnen 24-uur klaarliggen of afgeleverd worden. Daarnaast is het voor onze professionals geen probleem om je banners, flyers, briefpapier of bijvoorbeeld voorbedrukte enveloppen te ontwerpen, printen en af te leveren op de locatie die je zelf uitkiest. Zelf een ontwerp maar wil je nog iets wijzigen aan het document? Dat kan. In elke PostMasters Store staan tal van computers waarmee je in de gangbare bewerkingsprogramma's aan de slag kunt.

Onafhankelijk postkantoor
Als postkantoor werkt PostMasters onder meer samen met DHL, DPD, FedEx, UPS en PostNL. Voor het verzenden van al je post en pakketten, nationaal, internationaal, express, aangetekend of verzekerd ben je bij PostMasters aan het juiste adres!

Koeriersdienst - Uw pakket afgeleverd op dezelfde dag
PostMasters beschikt over de mogelijkheden om verschillende type koeriersdiensten voor je te regelen. Eén telefoontje of een emailbericht is voldoende om je belangrijke documenten of pakketten op dezelfde dag afgeleverd te krijgen.

Daarom; PostMasters, we deliver.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za
-
Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash

Featured Message

Neem vandaag contact op

27-07-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Roermond Limburg

Is PostMasters Roermond in Minderbroederssingel 32, Roermond Limburg 6041 KK uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Roermond Limburg beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Roermond Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Roermond Limburg, 6041 KK, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3819670]