Nieuw: Rockwool Inblaaswolbrochure

Door: Rockwool  20-06-2006
Trefwoorden: Bouw, Renovatie, Isolatie

Bij renovaties aan een woning wordt de gevel vrijwel altijd aangepakt ter verbetering van het wooncomfort. Het na-isoleren met Rockwool inblaaswol is een voordelige isolatie-oplossing die bovendien een zeer fraai rendement oplevert. De Inblaaswolbrochure van Rockwool beschrijft de mogelijkheden en voordelen van dit unieke product.

Het loont meer dan ooit om bestaande woningen alsnog (beter) te isoleren. Isoleren is geldbesparend, draagt bij aan een beter milieu en verhoogt bovendien het woon-, werk- en leefcomfort. Voor het na-isoleren van spouwmuren heeft Rockwool o.a. inblaaswol. Een voordelige oplossing die geen overlast veroorzaakt tijdens het aanbrengen ervan en bovendien zorgt voor een aanzienlijke besparing op de almaar stijgende energiekosten. Afhankelijk van de situatie kan op jaarbasis zo’n 10 tot 15% worden bespaard op de aardgasrekening.

De brochure is via http://www.rockwool.nl op te vragen of te downloaden. Op deze website is bovendien een complete module renovatie beschikbaar met na-isolatie oplossingen voor alle bouwdelen en een overzicht van erkende na-isolatiespecialisten.

Trefwoorden: Bouw, Inblaaswol, Isolatie, Renovatie