Calculatie- en offertesysteem voor metaalbewerking

Calculatie- en offertesysteem voor metaalbewerking van Somatech Industrial

Door: Somatech Industrial  15-02-2008

SomaCALC is hét calculatiesysteem voor klant-ordergestuurde productiebedrijven in de plaatwerk- en verspanende industrie en de machine- en apparatenbouw. Met SomaCALC kan men op een eenduidige wijze, snel en nauwkeurig een offerte maken. Met SomaCALC calculeert men op basis van in de praktijk getoetste calculatiemethodes en technologiedata. Deze methodes en data kan men eenvoudig aanpassen aan de eigen specifieke bedrijfssituatie. SomaCALC garandeert daarmee een onderbouwde, manonafhankelijke, snelle en nauwkeurige calculatie.

SomaCALC CL is de stand-alone Client versie met de volledige calculatiefunctionaliteit van de SomaCALC Server-versie. Met SomaCALC CL Plaatwerk beschikt u over berekeningsmethodes voor alle gangbare plaatbewerkingen. Tijdens de TechniShow is er een interessante introductieprijs, inclusief training en on-site installatie. Voor meer informatie: Somatech stand 7E086 en 11C076.

Somatech heeft als systeemleverancier en ketenintegrator 25 jaar ervaring op het gebied van automatisering bij productiebedrijven. Het Somatech team van ruim 35 enthousiaste medewerkers ondersteunt productiebedrijven in de metaal-, hout- en kunststofverwerkende industrie bij het optimaliseren van het productieproces en de productieaansturing. Somatech is onderdeel van de Solva Groep, met 130 medewerkers de grootste leverancier van CAD/CAM-systemen in de Benelux. De Solva Groep is actief in Nederland, België, Duitsland en Groot Brittannië/Ierland.

Voor meer informatie:
Somatech
Keplerlaan 16
676 BS EDE
Postbus 491
6710 BL EDE
Telefoon: +31 (0318) 58 25 00
Fax: +31 (0318) 58 25 01
E-Mail: info@somatech.nl
Internet: www.somatech.nl