Haas Productivity Solutions Days 2007

Haas Productivity Solutions Days 2007 van Somatech Industrial

Door: Somatech Industrial  06-07-2007
Trefwoorden: Productie, Somatech

ESPRIT was goed vertegenwoordigd bij de Haas Productivity Solutions Days in België.
Somatech stond hier als vertegenwoordiger voor het software pakket ESPRIT, Type 3 en VISI.

Dit jaar vonden de HAAS Productivity Solutions Days plaats in Zaventem in België op 6 en 7 juni jl. Er stonden zeker 20 machines, die geprogrammeerd waren met o.a. ESPRIT, waarop de bezoeker kon aanschouwen hoe diverse producten gemaakt worden.

Op de bovenste foto van links naar rechts ziet u Edwin Schlief , product manager Somatech Nederland, Nicole Monteyne product manager Somatech België en Rudy Stroobant financieel directeur HAAS Europa.

Op de middelste foto ziet u aan de linker kant Eddy Daems, de Belgische support-engineer en op de onderste foto rechts zijn collega Freddy Smets.

Het Somatech team van ruim 30 enthousiaste medewerkers ondersteunt productiebedrijven in de metaal-, hout- en kunststofverwerkende industrie bij het optimaliseren van het productie- en engineeringsproces en de productieaansturing.

Binnen de productiebedrijven richt Somatech zich met name op de plaatwerkindustrie, de verspanende industrie, de gereedschapmakerijen en de matrijzenbouw. Naast advisering levert Somatech voor deze branches CAM- en CAD/CAM systemen, calculatiesystemen, simulatiesoftware, gereedschapbeheersystemen, datacommunicatienetwerken enzovoort.
De toepassing van de systemen van Somatech leveren een reductie op in werkvoorbereidingstijd van gemiddeld 50-80% ten opzichte van de bestaande werkwijze.

Somatech is onderdeel van de SOLVA GROEP. De SOLVA GROEP is actief in Nederland, België, Duitsland en U.K.

Wilt u meer informatie, dan kunt u contact opnemen met Somatech Applicaties BV, Keplerlaan 16, 6716 BS Ede. Telefoon: 0318-582500. Of neem een kijkje op onze website: www.somatech.nl

Trefwoorden: Productie, Somatech