Somatech op de EMO

Somatech op de EMO van Somatech Industrial

Door: Somatech Industrial  11-09-2007
Trefwoorden: Conceptlase, Visi-series,

Somatech zal dit jaar uitgebreid aanwezig zijn op de EMO in Hannover.
U zult ons op meerdere plekken kunnen vinden gedurende de EMO dagen.

Zo kunt u ons vinden op de stand van Concept Laser, Cellro , DATOS, Enshu, Takamaz en DP technology.

Somatech staat bij de diverse leveranciers van met name verspanende technieken. Met behulp van de door ons geleverde software, zoals ESPRIT, VISI-Series en WINTOOL is het voor u mogelijk om het optimale uit de u aangeschafte machine te halen.
Gedurende deze beurs zullen wij u dan ook graag te woord staan om toe te lichten, hoe u het meest optimale rendement kunt halen uit uw machine(park).

Het Somatech team van ruim 30 enthousiaste medewerkers ondersteunt productiebedrijven in de metaal-, hout- en kunststofverwerkende industrie bij het optimaliseren van het productie- en engineeringsproces en de productieaansturing.

Binnen de productiebedrijven richt Somatech zich met name op de plaatwerkindustrie, de verspanende industrie, de gereedschapmakerijen en de matrijzenbouw. Naast advisering levert Somatech voor deze branches CAM- en CAD/CAM systemen, calculatiesystemen, simulatiesoftware, gereedschapbeheersystemen, datacommunicatienetwerken enzovoort.
De toepassing van de systemen van Somatech leveren een reductie op in werkvoorbereidingstijd van gemiddeld 50-80% ten opzichte van de bestaande werkwijze.

Somatech is onderdeel van de SOLVA GROEP. De SOLVA GROEP is actief in Nederland, België, Duitsland en U.K.

Een speciale plek binnen de Solva Groep wordt ingenomen door CNC Worknet. CNC Worknet is een nieuw bedrijfsconcept voor de maakindustrie waarin de gehele supply chain van mechanische componenten wordt geautomatiseerd. Tijdens de EMO kunt u meer informatie over dit ambitieuze project krijgen op de stand van Cellro, naast System3R één van de twee robotcel leveranciers van CNC Worknet.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Somatech, Keplerlaan 16, 6716 BS Ede. Telefoon: 0318 – 58 25 00 of stuur een mail naar: Cadcam@somatech.nl
Of neem een kijkje op onze website: www.somatech.nl.


Trefwoorden: Conceptlase, Visi-series,