Somatech wederom gekozen in de ESPRIT Presidents Club!

Somatech wederom gekozen in de ESPRIT Presidents Club! van Somatech Industrial

Door: Somatech Industrial  21-07-2008
Trefwoorden: Cad, Cam, Somatech

ESPRIT is het CAM systeem voor het programmeren van CNC frees-, draai- en draadvonkmachines. Hiermee bereiken bedrijven in de metaalverwerkende industrie sterk verkorte doorlooptijden in werkvoorbereiding en productie.

Gedurende de World Conference wordt er jaarlijks een zeer select aantal resellers gekozen in de President’s club, die een bijzondere presentatie hebben geleverd met het CAD/CAM systeem ESPRIT.
Dit jaar viel Somatech in de prijzen, voor de door haar getoonde inzet op zowel verkoop, ondersteuning en initiatieven met het CAD/CAM systeem ESPRIT. De President’s club geeft de leden privileges op het gebied van het invloed kunnen uitoefenen van ontwikkeling binnen de software.

Tijdens de World Conference is de nieuwste versie van ESPRIT 2009 gepresenteerd aan de grote groep resellers en lokale gebruikers. ESPRIT 2009 versie zal begin volgend jaar worden gelanceerd in Nederland.

Wat zijn de highlights in ESPRIT 2009?
• Directe koppeling met Inventor, ook voor assemblies, met FX technologie
• Zelf ontwikkeld 5 assig simultaan frezen op een zeer hoog niveau, maar toch zeer eenvoudig te bedienen
• Associativiteit met ieder CAD model
-Solva Groep-
De SOLVA GROEP is met 130 medewerkers de grootste leverancier van CAD/CAM-oplossingen in de Benelux. De automatiseringsoplossingen richten zich op integratie van ontwerp-, productie-, beheer en technisch logistieke omgevingen. De SOLVA GROEP is wereldwijd actief met eigen vestigingen in Nederland, België, Duitsland en Engeland. Onze klanten zijn bedrijven die producten maken voor aerospace, automotive, medical, consumer, apparatenbouw, machinebouw en diverse andere segmenten

Trefwoorden: Cad, Cam, Somatech