Somatech's ESPRIT is Inventor 2009 gecertificeerd

Door: Somatech Industrial  03-06-2008
Trefwoorden: Autocad, Inventor, Solva

ESPRIT is het CAM systeem voor het programmeren van CNC frees-, draai- en draadvonkmachines. Hiermee bereiken bedrijven in de metaalverwerkende industrie sterk verkorte doorlooptijden. Programmeertijd reducties van 80-90% zijn geen uitzondering. ESPRIT biedt nu standaard en zonder uitbreidingen de mogelijkheid om Inventor 3D bestanden in het eigen ipt en iam formaat te openen. Hiermee wordt een naadloze overgang gerealiseerd van Inventor naar ESPRIT, waarbij geen informatie verloren gaat. Tevens leest het systeem moeiteloos native bestanden in van de laatste AutoCAD, Inventor, Solidworks, Solid Edge en alle andere moderne CAD systemen. ESPRIT wordt gebruikt door toeleveranciers in verspaning, gereedschapmakers en matrijzenmakers.

ESPRIT is het CAD/CAM systeem voor verspaning van Somatech Applicaties B.V. uit Ede.
Binnen de productiebedrijven richt Somatech zich met name op de plaatwerkindustrie, de verspanende industrie, gereedschapmakerijen en de matrijzenbouw. Naast advisering levert Somatech voor deze branches hoofdzakelijk CAD/CAM-systemen, calculatiesystemen, simulatietools, gereedschapbeheersystemen, datacommunicatienetwerken met de bijbehorende implementatiebegeleiding en training. Somatech is onderdeel van de Solva Groep.
-Solva Groep-
De SOLVA GROEP is met 130 medewerkers de grootste leverancier van CAD/CAM-oplossingen in de Benelux. De automatiseringsoplossingen richten zich op integratie van ontwerp-, productie-, beheer en technisch logistieke omgevingen. De SOLVA GROEP is wereldwijd actief met eigen vestigingen in Nederland, België, Duitsland en Engeland. Onze klanten zijn bedrijven die producten maken voor aerospace, automotive, medical, consumer, apparatenbouw, machinebouw en diverse andere segmenten.

Trefwoorden: Autocad, Inventor, Solva, Somatech