Weverke 't

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Hoofdstraat 77 , 6333 BG Schimmert, Limburg
Nuth, Zuid Limburg

E-mail

Over Weverke 't

In de wijde omtrek zal de bezoeker van het dorp al een glimp kunnen opvangen van de markante watertoren en de statige kerk met haar ranke toren. In het hartje van dit dorp bevindt zich aan de voet van het imposante kerkgebouw 't Weverke.
Deze unieke en bescheiden ligging is kenmerkend voor dit gezellige café met rookruimte en verwarmd terras, de sfeervolle feestzaal en het intieme feestcafé.

Feesten & vergaderen in een sfeervolle ambiance. Met een uitgebalanceerde mix van klassieke en moderne elementen heeft 't Weverke een eigen karakter met een warme, sfeervolle uitstraling.
't Weverke beschikt over een grote feestzaal en een klein feestcafé. Deze zijn zowel afzonderlijk als in combinatie te gebruiken. Hierdoor is 't Weverke geschikt voor gezelschappen van 20 tot 300 personen.

Elk feest, elke vergadering, bijeenkomst of evenement worden met de grootste zorg voor u geregeld. Daarbij wordt de nodige aandacht besteed aan uw persoonlijke wensen.
Van uitbundig en groot, tot intiem en klein; het is allemaal mogelijk in 't Weverke !

Openingstijden

Ma
Gesloten
Di - Do
-
Vr - Za
-
Zo
-

Betalingsmogelijkheden

Cash, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

18-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/weverke.schimmert/

Categorieën: Venues & Function Centres

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Weverke 't in Hoofdstraat 77, Schimmert Limburg 6333 BG uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Schimmert Limburg beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Schimmert Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Schimmert Limburg, 6333 BG, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3739494]