Landhotel Heuvelzicht / Restaurant de Tuinkamer

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Vinkenbergstraat 22 , 6305 PJ Schin op Geul, Limburg
Valkenburg aan de Geul, Zuid Limburg

E-mail

Over Landhotel Heuvelzicht / Restaurant de Tuinkamer

Welkom bij Landhotel Heuvelzicht in Schin op Geul.

0nze 25 hotelkamers zijn comfortabel en voorzien van alle hedendaagse gemakken. In onze twee restaurants kunt u à la carte dineren of een uitgekiend dagmenu bestellen, bereid met dagverse- en veelal streekproducten.
Populair zijn ook meerdaagse groepsreserveringen door overheden en bedrijven uit heel Nederland, inclusief gebruik van onze goed geoutilleerde vergaderaccommodatie. De prijs-kwaliteitverhouding van Heuvelzicht is zonder meer uitstekend te noemen.

Heuvelzicht heeft een aangename, huiselijke sfeer. De puntjes worden in alle opzichten op de i gezet. Alles klopt gewoon! Daar staan wij garant voor. Heuvelzicht voelt aan als uw tweede thuis. Dat merkt u zodra u de eerste stap heeft binnengezet. De vele vaste gasten uit alle delen van Nederland vormen het bewijs hiervoor. Onder hen actieve senioren, rustzoekers en tweeverdieners.

De ligging van Heuvelzicht biedt elk wat wils. Het charmante mergelstadje Valkenburg aan de Geul, met zijn Casino en Thermae 2000, ligt op loopafstand. Evenals het NS-station van Schin op Geul, dat ook wordt aangedaan door de treinen van de Zuid-Limburgse Stoomtrein Maatschappij. Historische steden als Maastricht, Aken, Keulen, Tongeren en Luik bevinden zich nabij. En rondom het hotel ligt het unieke heuvelland met zijn riviertjes, holle wegen, watermolens, robuuste kastelen, vakwerkhuizen, golfbanen en fraaie wandel- en fietsroutes.

Welkom in uw tweede thuis. Wij verheugen ons op uw bezoek.

Openingstijden

Ma - Za
-
Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Visa, Cash

Featured Message

Neem vandaag contact op

20-02-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Hotels

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Schin op Geul Limburg

Is Landhotel Heuvelzicht / Restaurant de Tuinkamer in Vinkenbergstraat 22, Schin op Geul Limburg 6305 PJ uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Hotels diensten in Schin op Geul Limburg beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Schin op Geul Hotels per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Schin op Geul Limburg, 6305 PJ, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3703566]