Gemeente Schinnen

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Scalahof 1 , 6365 BK Schinnen, Limburg
Zuid Limburg

E-mail

Over Gemeente Schinnen

Tussen de stedelijke gebieden van Zuid-Limburg bevindt zich de groene oase, Schinnen. De gemeente Schinnen bestaat sinds de gemeentelijke herindeling van begin jaren tachtig van de 20e eeuw uit de kerkdorpen Amstenrade, Doenrade, Oirsbeek, Puth, Schinnen en Sweikhuizen.

De gemeente Schinnen heeft de ruimte om te wonen, te werken en te recreëren. Ze is rijkelijk bedeeld met bedrijven, winkels, scholen, verenigingen en sportfaciliteiten, en, niet te vergeten, met veel historische monumenten.
Samen met de historische dorpskernen vormt de gemeente Schinnen een fraai natuurgebied met veel rust en recreatieve mogelijkheden. Hier vindt u volop gelegenheid om te fietsen en te wandelen in de natuur, te vertoeven aan de beek en te recreëren bij diverse horecagelegenheden. Een prima plek om te onthaasten! Bekijk Schitterend Schinnen op www.schitterendschinnen.nl.

Openingstijden

Ma - Di, Do - Vr
-
Wo
-
Za - Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

20-02-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/gemeenteschinnen/

Categorieën: Government

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Schinnen Limburg

Is Gemeente Schinnen in Scalahof 1, Schinnen Limburg 6365 BK uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bibliotheek diensten in Schinnen Limburg beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Schinnen Bibliotheek per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Schinnen Limburg, 6365 BK, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[5228799]