Krachtfontein

Afdrukken

Is Krachtfontein incorrect or missing key business information? Update your Hotfrog listing today.

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: 101 Hegge , 6365 EC Schinnen, Limburg
Zuid Limburg

E-mail - Geen ingevoerd

Over Krachtfontein

Al meer dan 10 jaar zet Nicole haar vaardigheden in om kinderen en volwassenen die het moeilijk hebben te helpen.Binnen Krachtfontein coacht Nicole kinderen en volwassenen bij emotionele en mentale problemen, geeft workshops en lezingen. Ze is begeleider in opvoedsituaties, ondersteunt ouders, opvoeders en leerkrachten.Met haar bedrijf Dansfontein verzorgt zij danslessen waarin zij werkt aan fantasie, beleving, heling, bewustwording en ontwikkeling.Daarnaast en in het verlengde van haar activiteiten voor dansfontein organiseert Nicole feestjes in allerlei soorten en maten; verjaardagsfeestjes, communie feesten, familie feesten of een feest op maat voor kinderen van 2,5 -12 jaar.Nicole heeft het vermogen om heel dicht bij de kinderen en in hun belevingswereld te staan. Doordat ze zelf geniet en plezier heeft in wat ze doet, straalt ze dit uit in de uitvoering bij haar activiteiten

Kaart

Is Krachtfontein in 101 Hegge, Schinnen Limburg 6365 EC uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

Meer bedrijven in Schinnen Limburg, 6365 EC, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[5225911]