Sevewaeg Horecacentrum De

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Markt 3 , 5975 AM Sevenum, Limburg
Horst aan de Maas, Land van Peel en Maas

E-mail

Over Sevewaeg Horecacentrum De

Horecacentrum de Sevewaeg is een multifunctioneel horecabedrijf, gelegen in de bijzonder mooie dorpskern van Sevenum, op de allermooiste en meest levendige locatie van het dorp. Van binnen de warme, gezellige en nostalgische uitstraling en sfeer van vroeger, maar wel voorzien van de allernieuwste technische snufjes op het gebied van horeca, recreatie en entertainment.

Horecacentrum de Sevewaeg beschikt over verschillende locaties met elk hun eigen karakter en mogelijkheden. Zo kunt u genieten van heerlijk bourgondisch eten en drinken, een potje dart, biljart, pool of andere sporten spelen, in een warme en intieme sfeer vergaderen of uw feest groots vieren. Kortom de mogelijkheden zijn veelzijdig en eindeloos en daarom zeggen wij: "De Sevewaeg, veelzijdige horeca."

Wij heten u van harte welkom in ons horecabedrijf!

Met gastvrije groet,
Team Horecacentrum de Sevewaeg.

Openingstijden

Ma - Do, Zo
-
Vr - Za
-

Betalingsmogelijkheden

Visa, Mastercard, Cash, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

16-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/horecacentrum.desevewaeg

Categorieën: Restaurants

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Sevewaeg Horecacentrum De in Markt 3, Sevenum Limburg 5975 AM uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Restaurants diensten in Sevenum Limburg beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Sevenum Restaurants per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Sevenum Limburg, 5975 AM, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3714613]