Dierentaxi en hondenuitlaatservice

Door: PATAS Hondenservice  21-04-2012
Trefwoorden: limburg, Honden, Hond

Hondenvervoer met PATAS-Taxi!  

Wij bieden u de hondentaxi voor vervoer van uw hond van deur-tot-deur. Op afspraak wordt uw hond comfortabel en veilig naar iedere gewenste bestemming gereden in binnen- en buitenland.

Nationaal en Internationaal

Honden vervoeren wij voor u van en naar bijvoorbeeld het vliegveld, in binnen- of buitenland (bijvoorbeeld Schiphol, Rotterdam, Eindhoven, Maastricht, Brussel, Düsseldorf, Weeze, etc.).

U gaat samen met uw hond op vakantie maar u wilt uw hond niet laten vliegen? Voor vervoer over de weg van uw hond in binnen- en buitenland belt u met PATAS-Taxi!

 

Regionaal

Wij bieden dierenvervoer met de PATAS-Taxi! in de regio Echt-Susteren, Maasgouw, Roerdalen en Roermond naar alle bestemmingen waar dan ook.

Maak ruim tevoren een afspraak voor de dierentaxi anders kunnen wij de beschikbaarheid niet garanderen. Er wordt behalve Nederlands ook Engels, Duits en Spaans gesproken en geblaft.

Hondenwandelingen

PATAS biedt een kleinschalige hondenuitlaatservice (maximaal zes gasthonden) waarbij onze hondengast samen met andere honden in een groep wandelt en heerlijk kan spelen. Zes dagen per week - dus ook op zaterdag - worden er hondenwandelingen gemaakt van 1½ uur! De wandelingen zijn een waar feest voor uw hond!

Trefwoorden: Dierentaxi, Dierentransport, dierenvervoer, Hond, Honden, Hondenoppas, Hondentaxi, Hondentransport, Hondenuitlaatservice, Hondenvervoer, limburg, Maasgouw, Roerdalen, roermond