Uitvaartverzorging Willems

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: 't Sittert 22 , 6077 NN Sint Odilienberg, Limburg

E-mail - Geen ingevoerd

Over Uitvaartverzorging Willems

"Samen een uitvaart regelen op een manier die prettig en vertrouwd aanvoelt"

Dit is een veel omvattende zin. Ten eerste willen wij graag dat diegene waar we mee in gesprek zijn zich hierbij goed voelt. Dit kunnen de nabestaanden zijn maar ook diegene die weet dat een naderend einde in zicht is. Een goed gevoel is een samenwerking tussen ons van de uitvaartonderneming en diegene die het betreft. Dat goed gevoel ontstaat omdat u van ons het een en ander mag verwachten zoals een bepaald medeleven want overlijden is zeer ingrijpend. Tevens moet u ook het gevoel hebben dat er tegenover u iemand zit die zijn vak verstaat en een grote kennis bezit. Soms zou hij of zij met u mee mogen of moeten denken, suggesties aandragen. U bepaald hoe de uitvaart moet verlopen en wij kunnen u daarbij adviseren en ondersteunen.

Ook op het financiele gedeelte van de uitvaart hebben wij een zeer belangrijke rol. Misschien moeten wij een bepaald budget mee bewaken of als er een verzekering is deze respecteren.

Wist u trouwens dat, waar u ook een uitvaartverzekering heeft lopen, u ten alle tijde de uitvaartonderneming mag kiezen die u wilt?

Een uitvaartverzekeraar mag nooit claimen dat de uitvaart bij hen ondergebracht moet worden!

Ons uitvaartcentrum aan 't Sittert 22 te St. Odilienberg of onze prachtige kapel aan de Kapellerlaan 71 te Roermond heeft die uitstraling die wij zelf ook hebben.

Namelijk een goed gevoel. Het is niet eng bij ons maar eerder huiselijk. Verder biedt dit uitvaartcentrum alles wat we nodig hebben voor een complete uitvaart. Een sfeer-volle ontvangstruimte, een aparte opbaarkamer, een verzorgingsruimte waar we, als de familie dit zelf wil, graag samen met familie verzorgen. Een kantoor met drukkerij zodat we snel en kwalitatief hoogwaardig drukwerk kunnen leveren.

Willems Uitvaartverzorging is aangesloten bij Requiem, een landelijk netwerk van regionale uitvaartverzorgers.

Openingstijden

Featured Message

Neem vandaag contact op

27-07-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Funeral Services

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Sint Odilienberg Limburg

Is Uitvaartverzorging Willems in 't Sittert 22, Sint Odilienberg Limburg 6077 NN uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Sint Odilienberg Limburg beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Sint Odilienberg Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Sint Odilienberg Limburg, 6077 NN, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3821885]