Kopers-korting voor koperen verjaardag

Door: Analyte  30-08-2006
Trefwoorden: Jubileum

In september viert laboratorium Analyte® haar koperen verjaardag. Bij dit 12½ jarig bestaan hoort niet alleen een personeelsfeest; meer nog verdient de koper een grote blijk van waardering. Zonder deze klanten zou Analyte niet geworden zijn tot wat het nu is: laboratorium met een frisse kijk op kunststoffen en rubber.

Voor haar koperen verjaardag wil Analyte voornamelijk de klanten trakteren. Deze klanten zijn immers de motor van haar laboratoriumwerkzaamheden. Daarom ontvangen alle bedrijven - zowel huidige als nieuwe klanten - die in september monsters én een verjaardagskaartje sturen, een korting van 12½ procent op de eerste 10 DSC-, TGA- en MFI-analyses van deze verjaardagsmaand.

Naast de kopers-korting en een gezellig feest voor alle medewerkers - die dagelijks met de grootste inzet en vol enthousiasme hun werk verrichten - werpt Analyte ook een blik op verleden en toekomst. Sinds jaar en dag staat Analyte bij haar klanten bekend voor het snel, goedkoop en betrouwbaar uitvoeren van kwaliteitsanalyses. Toch zijn de naam Analyte en de focus op de kunststoffen- en rubberindustrie slechts vernieuwingen van de laatste jaren; voorheen gebeurde het analysewerk voor derden onder de naam van moederbedrijf Anatech BV.

Ook in de toekomst wil Analyte haar huidige diensten snel en goedkoop blijven aanbieden en verder groeien als úw laboratorium voor kunststoffen en rubber. Het blijven inspelen op de veranderende klantenbehoefte en het blijven investeren in kennis en moderne analyseapparatuur zijn daarbij van cruciaal belang

Trefwoorden: Jubileum