Autoverhuur Beursgens BV

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Rijksweg Noord 53 , 6131 CJ Sittard, Limburg

E-mail

Over Autoverhuur Beursgens BV

Beursgens Service Stations zijn al meer dan 40 jaar een begrip in Limburg.

Beursgens is van oudsher bekend om zijn Benzine en Gasstations. Wij leveren alle SHELL produkten en het bekende BK autogas.

In onze tankstations vindt u moderne zb-shops met een groot assortiment.
Verhuur van Luxe personen busjes.
Verhuur van busjes voor Verhuizen en transport
Benzine stations met Shell Shop.
Dieselstraat met onestop -service.
Car-Wash center.
Ons carwashcenter is modern en kompleet uitgerust. Met een scala aan wasprogramma's wordt uw voertuig veilig en vakkundig gereinigd. Wij werken met Hotwax, Activ-schuim en Hogedruk. Uiteraard behoort ook chassiswassen tot de mogelijkheden.
Speciaal voor onze zakelijke klanten beschikt locatie Hasseltsebaan over een Dieselstraat met zowel normale als "rode-diesel". Een echte "Stop ’n Go" pomp waar u snel en gemakkelijk tankt op rekening met hoge kortingen zonder tijdverlies..
Met behulp van een tankpas bedient u zichzelf aan de pomp. U hoeft niet naar binnen. De pomp heeft een capaciteit van 130 ltr. per minuut, dus u bent rap weer onderweg!

Als bedrijf heeft u de volledige controle over uw verbruik en bovendien een intressante korting.
Wij zijn gespecialiseerd in de verhuur van luxe personenbusjes en transporters. Ons wagenpark is altijd up to date, en voorzien van de noodzakelijke accessoires. Dagelijks onderhoud en reiniging is standaard. Van maandag t/m vrijdag ook verhuur van dagdelen, in het weekend alleen hele dagen.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za
-
Zo
-

Featured Message

Neem vandaag contact op

10-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Car Rental

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Autoverhuur Beursgens BV in Rijksweg Noord 53, Sittard Limburg 6131 CJ uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Sittard Limburg beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Sittard Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Sittard Limburg, 6131 CJ, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3829687]