Abonnement Debiteurenbeheer Fiscaal & Juridisch Adviesbureau Theeven

Door: Fiscaal & Juridisch Adviesbureau Theeven  20-11-2007
Trefwoorden: Abonnement Debiteurenbeheer

Debiteurenbeheer


Als ondernemer werkt u aan een bloeiend en groeiend bedrijf. U werft nieuwe klanten en ziet uw omzet stijgen. Maar wat indien uw afnemers niet (tijdig) betalen? Veel bedrijven hebben niet de tijd en/of de middelen om stelselmatig herinneringen en aanmaningen te versturen. Hierdoor blijven onbetaalde rekeningen vaak te lang liggen.
Juridisch Adviesbureau Theeven biedt haar cliënten de mogelijkheid van het overnemen van debiteurenbeheer. Bij debiteurenbeheer wilt u natuurlijk de relatie met uw klant niet beschadigen, echter wel wenst u uw geld tijdig te ontvangen. Juridisch Adviesbureau Theeven kan daarom voor u uw volledig debiteurenbeheer verzorgen waarbij de relatie met uw klant niet uit het oog wordt verloren. Op uw eigen briefpapier verstuurt Juridisch Adviesbureau Theeven uw facturen en herinneringen met een door u gekozen tijdsinterval. Indien de betaling uitblijft versturen wij op ons eigen briefpapier een laatste aanmaning. Vaak wordt de rekening in dit stadium alsnog betaald. Indien dit nodig blijkt kunnen wij ook het volledig incassotraject verzorgen.
Om te garanderen dat uw facturen zo snel mogelijk worden betaald, nemen wij samen met u uw leveringsvoorwaarden en/of algemene voorwaarden door, en indien noodzakelijk passen wij deze voor u aan. U kiest vervolgens een beheersysteem dat zo veel mogelijk bij uw bedrijf en uw imago past.
De totale kosten van het uitbesteden van uw debiteurenbeheer bestaan uit een vast gedeelte en een variabel gedeelte (klik hier voor een kostenoverzicht).
Neemt u voor meer informatie over onze zakelijke diensten gerust eens vrijblijvend contact op met ons op. Wij zijn te bereiken op telefoonnummer 046 - 45 88 932 of per email info@theeven.nl.

Trefwoorden: Abonnement Debiteurenbeheer

Contact Fiscaal & Juridisch Adviesbureau Theeven

Website - Geen ingevoerd

E-mail - Geen ingevoerd

Deze pagina afdrukken

Share