Fysiotherapie & Hydrotherapie Hoogveld Sittard

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Romeinse Weg 47 , 6135 JA Sittard, Limburg

E-mail

Over Fysiotherapie & Hydrotherapie Hoogveld Sittard

Fysiotherapie Hoogveld is een praktijk voor fysiotherapie, manuele therapie en acupunctuur in het hart van de nieuwbouwwijk Hoogveld. De praktijk is gemakkelijk te vinden aan het grote driehoekige plein, het Vitruviusplein in Hoogveld. Fysiotherapie Hoogveld is in 2001 opgestart door Mariëlse van Cruchten en Pascal Smits. Sinds de start is de praktijk mee gegroeid met de wijk. Mensen met orthopedische en of neurologische klachten kunnen uitstekend terecht bij Fysiotherapie Hoogveld. Wij vinden het belangrijk dat u met uw klachten zo snel mogelijk geholpen kunt worden. Daarom hanteren wij eigenlijk geen wachtlijst.

Openingstijden

Featured Message

Neem vandaag contact op

16-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Acupuncture

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Fysiotherapie & Hydrotherapie Hoogveld Sittard in Romeinse Weg 47, Sittard Limburg 6135 JA uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Massage diensten in Sittard Limburg beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Sittard Massage per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Sittard Limburg, 6135 JA, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3815732]