BODY SUGARING; ONTHAREN MET SUIKER

BODY SUGARING; ONTHAREN MET SUIKER van Grace Of Beauty

Door: Grace Of Beauty  12-06-2009

Voordelen
Body Sugaring is een minder pijnlijk alternatief van ontharen met hars.
Suiker maakt de huid zacht en er treden geen beschadigingen en allergische reacties op. Vroeger werden suikerverbanden veelvuldig gebruikt voor wondverzorging, omdat suiker prachtig desinfecteert. Het Body Sugaring product is overal bruikbaar, ook op het gezicht. Body Sugaring kan al veel eerder worden toegepast dan harsen, bij haren van 1,6 mm is het al mogelijk om te ontharen.
Uiteindelijk leiden de behandelingen tot een vermindering van haren. De haren worden in de natuurlijke haargroeirichtingen in zijn geheel verwijderd en breken niet af. Daarom behoren ingegroeide haren tot het verleden. Ook zeer korte en weerbarstige haartjes kunnen worden behandeld. Medicijngebruik en zwangerschap zijn geen belemmering voor ontharing met suiker.

Uniek Sugaring Product
De Sugaring pasta is een mengsel van natuurlijke ingrediënten zonder chemische toevoegingen, u hoeft dus niet bang te zijn voor schadelijke bijwerkingen.
Ontharen met dit unieke product zorgt er ook voor dat afgestorven huidcellen worden weggehaald, waardoor de huid er zijdezacht en gezond gaat uitzien.

Uw huid na de behandeling
Na de behandeling geeft ik u, een aan uw huidtype aangepaste nabehandeling om de huid te verzachten. Gebruik tussen de afspraken geen scheerapparaat, scheermes of ontharingscrème. Hierdoor wordt het doel van een fijnere, minder zichtbare, sterk verminderde haargroei en een zachte, gezonde huid verstoord.
Vermijd de eerste 24 uur blootstelling aan de zon.

Meer informatie en prijzen vind u website: www.thegraceofbeauty.nl of bel 046-4580493