Houben Fysiotherapie & Personal Training

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Broeksittarderweg 154 , 6137 BL Sittard, Limburg

E-mail - Geen ingevoerd

Over Houben Fysiotherapie & Personal Training

Houben Fysiotherapie & Personal Training is een expert op het gebied beweegzorg met een sterk gemotiveerd team en een grote diversiteit en expertise op HBO+ niveau.

Wij zijn een sterk multidisciplinair team dat voorziet in de beste zorg voor onze cliënten. In het zorgproces blijven wij continue kijken naar de best mogelijke behandelwijze voor het beantwoorden van uw hulpvraag binnen de diverse disciplines.

Bij problemen of een hulpvraag op het gebied van bewegend functioneren geven wij de cliënt vertrouwen en staan wij de cliënt bij in preventie, curatie, coaching en advisering.

Wij geloven in een actieve en gemotiveerde levenswijze en benadering van uw hulpvraag. Samen zijn we verantwoordelijk voor het behalen van de gestelde doelen.

Transparantie, kwaliteit en persoonlijke aandacht zijn standaard, beleving en een gevoel van thuiskomen voegen wij toe in een kleinschalige omgeving.

Begeleiding kan zijn op individueel niveau maar ook in groepsverband. Maatwerk is hierin de standaard en duidelijke afspraken over verwachtingen en verantwoordelijkheden een must.

Specialisaties:
Manuele therapie - Geriatriefysiotherapie - Oncologiefysiotherapie - Oedeemfysiotherapie - Bekkenfysiotherapie - Kinderfysiotherapie

Verbijzonderingen:
Dry needling - McKenzietherapie - SOLK (Somatisch Onverklaarbaar Lichamelijke Klachten) - Beweegprogramma's - Neurorevalidatie - ClaudicatioNet (looptherapie) - OncoFitness - Sportrevalidatie - Palliatieve fysiotherapie

Complementaire therapie:
Voetreflextherapie - Acupunctuur - Massagetherapie

Sport & Fitness:
Personal Training - Small Group Training - SeniorenFit - FysioFitness

Overige diensten:
Valtraining - Medical Taping - Tapen & bandageren - Loophulpmiddel training - Transferscholing

Openingstijden

Ma - Do
-
Vr
-
Za
-
Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash

Featured Message

Neem vandaag contact op

20-02-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/Houben-Fysiotherapie-Personal-Training-Sittard-254632751246019/

Categorieën: Physiotherapy

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Houben Fysiotherapie & Personal Training in Broeksittarderweg 154, Sittard Limburg 6137 BL uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Gratis Offerte diensten in Sittard Limburg beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Sittard Gratis Offerte per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Sittard Limburg, 6137 BL, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[5228481]