Beveiligde harde schijven, mobiel en laptop

Door: IdeActive BV  07-09-2011
Trefwoorden: Computer Hardware, Informatiebeveiliging

Beveilig uw mobiele data
Gegevens die uw bedrijf verlaten, op mobiele apparatuur zoals notebooks, draagbare USB-schijven, geheugenkaartjes en geheugensticks, vormen een risico voor uw bedrijf. Deze apparatuur en gegevensdragers hebben een duidelijk grotere kans op verlies of diefstal. Uw zakelijke gegevens, gegevens over klanten, projecten en dossiers kunnen dan zo maar op straat komen te liggen, en vervolgens een mooi verhaal voor de media worden, of in de handen van de concurrentie vallen.

De oplossing: hardwarematig versleutelde harde schijven en USB sticks

Bij hardwarematige versleuteling bevat de harde schijf of USB stick een eigen chip die de encryptie en decryptie verzorgt. Hiermee wordt uw systeem dus verder niet belast. Niet alleen externe harde schijven kunnen versleuteld worden.
Ook de harde schijf in uw laptop zelf is te versleutelen. Hierbij is de snelheidswinst van hardwarematige versleuteling nog duidelijker merkbaar. Voor vele typen laptops kunnen wij de bestaande harde schijf vervangen door een hardwarematig versleutelde schijf, met behoud van al uw gegevens en programmatuur.  

Trefwoorden: Computer Hardware, Informatiebeveiliging

Andere producten en diensten van IdeActive BV

07-09-2011

Data Recovery Limburg

herstel van uw gegevens, no cure no pay, gratis onderzoek