JAB e-learning lanceert de JAB online verkooptraining detailhandel

JAB e-learning lanceert de JAB online verkooptraining detailhandel van JAB e-learning

Door: JAB e-learning  06-02-2012
Trefwoorden: Online Verkooptraining, mobile learning

 JAB e-learning, een jong Limburgs e-learningbedrijf, biedt een online opleiding van 6 weken voor medewerkers in de detailhandel. De online opleiding bestaat uit 6 verschillende modules gericht op zelfkennis, klantbenadering, behoeftebepaling, verkooptechnieken, klantenservice en resultaat gericht verkopen.

De JAB online verkooptraining detailhandel is beschikbaar voor iedere werkgever in de detailhandel die een efficiënte online opleiding wenst voor zijn of haar werknemers.

Een woordje van Johan Kenzeler, de oprichter van JAB e-learning: “Door de technologische ontwikkelingen zijn wij in staat om de hoogste graad van interactiviteit aan de JAB online verkooptraining detailhandel toe te voegen. Zo laten wij bijvoorbeeld de cursist in een praktijkopdracht concurrenten bezoeken om het winkelbeeld te analyseren met behulp van een mobiele applicatie op zijn of haar smartphone. Hierna bespreekt de cursist zijn of haar waarnemingen via videochat in een online workshop. De JAB online verkooptraining detailhandel is een perfecte 2.0 opleidingstool voor werkgevers in de detailhandel of retail.”

Trefwoorden: mobile learning, Online Verkooptraining,