Kantoormeubelen van ecologische wol

Door: Kantoormeubelen Zuid  17-03-2011
Trefwoorden: Kantoormeubelen

De nieuwe lijn akoestische producten is brandveilig en toe te passen voor kantoormeubelen en ruimten met veel galm of als geluids- en thermische isolatie. De producten zijn gemaakt van geluidsabsorberend schapenwol en maïswol. Beide soorten zijn zeer geschikt voor het absorberen van hoog geluid, goede thermische isolatie en  zijn uitermate brandveilig. Bovendien zijn de materialen ecologisch, dus veilig voor het milieu en gezondheid van de mens.

Maïswol is een honderd procent natuur product dat composteerbaar is en gemaakt is van maïsvezels. De ecologische schapenwol bestaat voor 85% uit  schapenwol vermengd met andere gerecyclede producten voor een betere stabiliteit. Beide wolsoorten zijn bestand tegen zeer hoge temperaturen, geluidsabsorberend en thermisch isolerend. Bovenal zijn ze luchtzuiverend en vochtregulerend.

Ecologische wol wordt op grote schaal toegepast als akoestische en thermische isolatie in de industrie en bouw. Deze ecologische wol wordt gebruikt voor het bouwen van schepen, jachten, auto’s, interieurs, huizen, kantoormeubelen en nog veel meer.   

Trefwoorden: Kantoormeubelen