Kappers College Limburg

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Stationsplein 10 , 6131 AT Sittard, Limburg

E-mail

Over Kappers College Limburg

Kappers College Limburg is een begrip op het gebied van kappers opleidingen. Onze opleiding staat voor het opleiden tot een kwalitatief goede junior kapper of kapper. We proberen positief met elkaar om te gaan en vanuit deze gedachte onze missie te bereiken.
Wij hebben een salon aan school waarbij onze leerlingen de klanten behandelen onder toezicht van onze leraren/leraressen.

Kappers College Limburg is door het ministerie van onderwijs, cultuur en wetenschap geregistreerd bij het centraal register beroepsopleidingen (CREBO), daarom hebben de leerlingen de zekerheid dat ze deelnemen aan een kwalitatief goede opleiding. Wij zijn een branche erkende opleiding. Met nog steeds recht op studiefinanciering en ov-kaart.

Openingstijden

Ma, Za - Zo
Gesloten
Di - Vr
-

Betalingsmogelijkheden

Cash, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

16-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/Kclsittard

Categorieën: Hairdressers

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Kappers College Limburg in Stationsplein 10, Sittard Limburg 6131 AT uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Kinderen diensten in Sittard Limburg beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Sittard Kinderen per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Sittard Limburg, 6131 AT, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3822584]