LEVANTOgroep

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Luxemburgstraat 30 A , 6135 LC Sittard, Limburg

E-mail

Over LEVANTOgroep

De LEVANTOgroep is de holding van de werkmaatschappijen RIMO, RIBW H&M, Impuls, Horizon en Blijf van mijn Lijf Parkstad. Samen ondersteunen wij mensen in Zuid-Limburg op het gebied van geestelijke gezondheidszorg en maatschappelijke opvang, vanuit onze visie dat actieve deelname aan de samenleving een belangrijke voorwaarde is voor een betekenisvol en zingevend leven, midden in de maatschappij. Voor een leven in balans.

RIMO, RIBW H&M, Impuls, Horizon en Blijf van mijn Lijf Parkstad zijn zelfstandige werkmaatschappijen. De LEVANTOgroep geeft als holding richting aan de werkmaatschappijen en faciliteert deze bij het uitvoeren van de werkzaamheden.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

02-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/LEVANTOgroep-573836996133257/
Twitter: https://twitter.com/LEVANTOgroep

Categorieën: Mental Health Services

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is LEVANTOgroep in Luxemburgstraat 30 A, Sittard Limburg 6135 LC uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Sittard Limburg beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Sittard Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Sittard Limburg, 6135 LC, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3815541]