Logopediepraktijk P Kusters

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Smithlaan 93 , 6135 JL Sittard, Limburg

E-mail - Geen ingevoerd

Over Logopediepraktijk P Kusters

In Sittard bevinden zich momenteel twee praktijklocaties.

Een locatie bevindt zich op de Kopenhagenstraat 5 te Sittard.

Deze locatie is gesitueerd in het gebouw bij Life Style. In samenwerking met Fysio-Q en (kinder-)ergotherapie Emmie Vocken. Wij proberen gezamelijk een passend programma samen te stellen voor bijvoorbeeld mensen met hart- en vaatziekten, dyfatische ontwikkeling, COPD, stoornissen in het autistiform spectrum etc. Zo is er ook een specifiek protocol ontwikkeld voor mensen met een neurologische stoornis zoals een hersenbloeding (CVA). Bij deze stoornissen is een multidisciplinaire samenwerking van belang. Het centrum profileert zich binnen de gezondheidszorg door een nauwe samenwerking tussen de fysiotherapeut, ergotherapeut, kinderergotherapeut en logopedist. Dit wordt door onze cliënten als zeer prettig ervaren.

Een tweede locatie binnen Sittard is gelegen in de wijk Hoogveld.

Hier is het project Hoogstaete gerealiseerd, en zijn wij gevestigd in het pand van Silverstaete

Dit is een uniek concept van zorg, wonen en diensten.Ook binnen deze locatie wordt er door ons team in een multidisciplinaire setting gewerkt.

Openingstijden

Featured Message

Neem vandaag contact op

28-10-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Speech Therapy

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Sittard Limburg

Is Logopediepraktijk P Kusters in Smithlaan 93, Sittard Limburg 6135 JL uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Sittard Limburg beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Sittard Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Sittard Limburg, 6135 JL, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3827001]