Marktkramen & Aggregaten Gebr H+B Meerts Verhuur

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Geuweg 8 , 6133 AD Sittard, Limburg

E-mail

Over Marktkramen & Aggregaten Gebr H+B Meerts Verhuur

Welkom bij de Gebr H en B Meerts marktkramen en dekzeilen verhuur

We willen ons even aan u voorstellen, ons bedrijf bestaat al drie generaties. Opa is de grondlegger van ons bedrijf, hij begon in de jaren 1910-1915 met het verhuren van marktkramen op de Sittardse markt, deze markt is ook tevens onze oudste markt die we nog steeds opbouwen . In de jaren 1940-1945 heeft onze vader het overgenomen, vader is ook gelijk overgegaan naar gemotoriseerd vervoer, opa had paard en wagen. Ook de kramen werden aangepast, de houten schragen en kopstukken werden vervangen door metalen schragen en kopstukken. In de jaren zeventig kwamen de huidige eigenaren namelijk: Harrie en Ben Meerts in het bedrijf, zij hebben het bedrijf nog verder uitgebreid. Er kwamen vele weekmarkten bij, tevens begonnen zij ook rommelmarkten, braderieën en jaarmarkten op te bouwen. De laatste 15 jaar groeide het bedrijf in sneltreinvaart. Het werkterrein bevat nu heel Limburg en ook de Belgische en Duitse grensstreek . We werken uitsluitend met moderne en goede materialen. Want stilstand betekend voor ons bedrijf achteruitgang.

Openingstijden

Featured Message

Neem vandaag contact op

28-07-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Sittard Limburg

Is Marktkramen & Aggregaten Gebr H+B Meerts Verhuur in Geuweg 8, Sittard Limburg 6133 AD uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Marktkramen Verhuur diensten in Sittard Limburg beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Sittard Marktkramen Verhuur per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Sittard Limburg, 6133 AD, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3823033]