Boels Verhuur neemt vestigingen Multi-rent over

Door: Pierre Boels  11-08-2006

Sittard, 9 augustus 2006. Boels Verhuur heeft per 1 augustus het Belgische verhuurbedrijf Multi-rent overgenomen. Boels Verhuur is marktleider in de Nederland en expandeert momenteel ook fors in andere Europese landen. Met de overname van de Multi-rent-vestigingen heeft Boels 11 vestigingen in België en komt het totale aantal vestigingen in Europa op ruim 150.

“De overname van Multi-rent brengt de doelstelling van Boels om van België een tweede thuismarkt te maken een stap dichterbij. Het aantal vestigingen van Boels Verhuur in België moet binnen enkele jaren verdubbeld zijn," aldus Algemeen Directeur Pierre Boels jr.

Met 150 vestigingen en ruim 1.000 medewerkers in België, Nederland en Duitsland is Boels dé verhuurspecialist van Europa. Doordat Boels beschikt over een zeer uitgebreid assortiment verhuurartikelen en een landelijk netwerk is levering, waar en wanneer dan ook, op korte termijn mogelijk. Boels levert o.a. aan bouwbedrijven, industriële ondernemingen, de evenementensector en particulieren.