Methode en behandeling

Door: Schoonheidssalons & schoonheidsspecialiste Danja Keijsers  21-07-2011
Trefwoorden: Schoonheidssalon, Schoonheidsspecialiste, sittard

Mensen richten zich met name op de buitenkant, het uiterlijk. En vergeten bijna dat het uiterlijk de spiegel van het innerlijk is. Door een gestreste manier van leven, vaak ongezonde voeding, weinig sport en tijd voor jezelf raakt je lichaam uit balans. De energiecirculatie verstoort dan. Hier ontstaan de eerste problemen die later uitgroeien tot huidproblemen en snellere veroudering van de huid.

Het lichaam bestaat niet alleen uit materie maar ook energie. De verzorgen en herstellen niet alleen onze huid, maar brengen ook de energiestroom in balans. Tijdens de schoonheidsbehandelingen combineer ik oosterse wijsheden met westerse technieken. Door gebruik van diverse methoden worden reflexzones, meridianen en acupunctuurpunten gestimuleerd. Ook maak ik gebruik van kleurentherapie, aromatherapie en lymfedrainages. Al deze methodes helpen uw innerlijk te verzorgen.

Trefwoorden: Schoonheidssalon, Schoonheidsspecialiste, sittard

Contact Schoonheidssalons & schoonheidsspecialiste Danja Keijsers

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share

Andere producten en diensten van Schoonheidssalons & schoonheidsspecialiste Danja Keijsers

21-07-2011

Phyto 5 producten

Ik gebruik in mijn praktijk al jaren de schoonheidsproducten van . Mijn cliënten reageren enthousiast op deze Zwitserse verzorgingsproducten. De