Tekstcontrole.com

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Stationsstraat 9 , 6131 AX Sittard, Limburg

E-mail

Over Tekstcontrole.com

82% van de motivatiebrieven/ CV's met taalfouten verdwijnt rechtstreeks in de prullenbak. Niet alleen motivatiebrieven maar ook scripties, bedrijfscommunicatie en andere belangrijke documenten komen voor in dit rijtje. Zorg ervoor dat dit jou niet overkomt en maak gebruik van onze expertise.
Het klinkt gemakkelijk, maar dat is het allerminst. Met een correcte motivatiebrief , scriptie of ander document kom je beter voor de dag. Een foutloze spelling wekt vertrouwen. Je boodschap komt alleen goed over als de spelling en zinsbouw in orde zijn.

Voor bedrijven is het van het allergrootste belang foutloze documenten te versturen om zich te presenteren. Maar ook studenten op het HBO en WO worden steeds vaker geconfronteerd met lagere beoordelingen van scripties vanwege onvoldoende kennis van stijl, spelling en grammatica van de Nederlandse taal.

Persoonlijke profilering is gewoon belangrijk als je gezien wil worden en serieus genomen wil worden. Dat weten we allemaal. Maar als je Linkedin profiel niet zonder taalfouten is, zal een recruiter snel verder op zoek gaan naar kandidaten die dit beter verzorgd hebben. En hoe denk je dat je motivatiebrief en C.V. het zullen doen wanneer deze niet foutloos zijn?

Teksten die taalkundig in orde zijn hebben kracht in hun boodschap en profileren de persoon of het bedrijf met de puntjes op de i. Tekstcontrole.com is je graag van dienst om jouw teksten in foutloze taal te produceren. Als je studeert en je zit te worstelen met je eindscriptie, zorgen wij ervoor om met goed en foutloos taalgebruik je cijfer met 1 of 1 ½ punt te verhogen. Maar ook bedrijven zijn we graag van dienst om de onderneming perfect te presenteren in jaarverslagen, websiteteksten, reclame-uitingen en bijvoorbeeld in aanbestedingsprocedures. En als je werk zoekt, zorgen wij ervoor dat al de energie die je stopt in je Linkedin profiel en sollicitatiebrief/ CV in ieder geval geen afwijzing met zich meebrengt door je taalgebruik.

Openingstijden

Featured Message

Neem vandaag contact op

30-08-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Writing Services

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Sittard Limburg

Is Tekstcontrole.com in Stationsstraat 9, Sittard Limburg 6131 AX uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Sittard Limburg beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Sittard Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Sittard Limburg, 6131 AX, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[5227961]