DANCOOK EN HEAT, SCANDINAVISCH OUTDOOR COOKING DESIGN

DANCOOK EN HEAT, SCANDINAVISCH OUTDOOR COOKING DESIGN van Trendmarket

Door: Trendmarket  11-03-2009
Trefwoorden: Design, Kwaliteit, Tuin

De trend voor outdoor living zet zich in 2009 onverminderd door. Genieten en loungen in een zelfgecreëerde buitenwereld. Design speelt een steeds belangrijkere rol om het buitenleven om te toveren tot een verlengstuk van het woonhuis. Duurzaamheid, creativiteit en functionaliteit zijn hierbij de sleutelwoorden. Indoor meets outdoor, nu ook op kookgebied. Het Scandinavisch design is in zijn vele facetten wereldberoemd. De merken DANCOOK en HEAT zetten deze lijn voort op het gebied van outdoor design cooking, bijzondere gas- en houtskool barbecues volgens Scandinavische traditie. Over een trend hoeven we al lang niet meer te spreken, outdoor cooking op het terras, in de tuin of op het strand is onderdeel geworden van onze huidige levensstijl. Zowel ’s winters als ’s zomers heerlijk buiten koken en genieten in harmonie met de omgeving. Doe als de Scandinaviërs die een lange traditie van outdoor cooking kennen. De trendstore van Nederland, www.trendmarket.nl, haakt in op deze ontwikkeling en biedt exclusief voor de Nederlandse en Belgische markt de merken DANCOOK en HEAT aan. Hoogwaardige kwaliteit en design op het gebied van gas- en houtskool barbecues enkel en alleen te koop via de webwinkel van Trendmarket.nl.

DANCOOK
De geschiedenis van Dancook begint in 1992, toen men begon met het ontwikkelen van functionele en elegante kwaliteitbarbecues. Alle producten worden vervaardigd uit hoogwaardige materialen zoals RVS, staal en aluminium in het stijlvolle Deense design. De Dancook barbecue is mooi om naar te kijken en grondig ontworpen met oog voor detail, zoals de ruime keuze uit instrumenten/accessoires die nuttig zijn bij de bereiding van de barbecueproducten. De 1000 serie van Dancook haalt hogere temperaturen dan de gemiddelde barbecue, een verbeterd barbecue-effect van 50% doordat zuurstof voorverwarmd wordt, en maakt direct en indirect bakken mogelijk met een beter bakresultaat. De centrale luchtregeling op het deksel zorgt voor een gelijkmatige warmteverdeling. Door de uitneembare aslade die as en vetten opvangt, is hij eenvoudig te reinigen. Als blijk van vertrouwen in eigen producten geeft Dancook een garantie van 15 jaar af tegen doorroesten.

HEAT
Het Zweedse merk Heat heeft zowel houtskool- als gasbarbecues. De gasbarbecues staan bekend om hun strakke vormgeving, gebruiksvriendelijkheid en handige bergruimte voor o.a. een 5 kg gasfles. De houtskoolbarbecues met hun hoge bakdeksel en verplaatsbaar houtskoolrooster zijn ontworpen voor zowel direct als indirect bakken. Door het houtskoolrooster meer naar de hoek te schuiven, met ook de houtskool meer aan de kant, creëer je twee bakzones in de barbecue. Een zone rechtstreeks boven de houtskool om direct te bakken en één zone waaronder geen houtskool ligt om indirect te bakken. Met indirect bakken creëer je een warmtecirculatie in de barbecue. Hiervoor moet je het deksel gebruiken. De warmte gaat dankzij dit deksel circuleren in de hele barbecue en zal het vlees gelijkmatig (zoals in een oven) opwarmen. Door het deksel te gebruiken zal er ook bij direct bakken een warmtecirculatie zijn waardoor het vlees rondom sneller zal dichtschroeien en de vleessappen beter in het vlees blijven wat resulteert in een betere smaak.

TRENDMARKET.NL: DÉ ONLINE TRENDSTORE VAN NEDERLAND
Naast de barbecues van DANCOOK en HEAT wordt via de websites www.trendmarket.nl en www.trendmarket.be een uitgebreid assortiment luxe, trendy lifestyle producten aangeboden op het gebied van home and garden, sport, toys, wellness, office en party. Een korte blik op het assortiment toont ons producten als loungesets, parasols, hangmatten en RVS barbecues. De overzichtelijke webshop staat volledig in het teken van klantvriendelijkheid en biedt te allen tijde de nieuwste modellen en afwerkingen aan.

GRATIS LEVERING, GEMAKKELIJK EN VEILIG
Trendmarket bezorgt alle artikelen gratis bij haar klanten. Eenvoudig, snel en transparant. Op het einde van het besteltraject onaangenaam verrast worden met hoge transportkosten is bij Trendmarket dus niet het geval. Bij de afhandeling en betaling van de bestelling staan gemak en veiligheid voorop. Verschillende betaalmethoden zoals iDEAL, betaling onder rembours en PayPal garanderen een veilige transactie. Trendmarket mag dan ook met recht het Thuiswinkel waarborg voeren. De afhandeling van de orders vindt op efficiënte wijze plaats zodat de klant snel over zijn nieuwe aankopen kan beschikken. Alle bestellingen worden door DHL en soortgelijke transportdiensten geleverd.

Trefwoorden: Bakken, Barbecue, Bbq, Dancook, Deens, Degelijk, Design, Direct, Exclusief, Functioneel, Garantie, Gas, Gasbarbecue, Henrik Pedersen, Hotcube, Houtskool, Houtskoolbarbecue, Indirect, Indoor, Kwaliteit, Outdoor, Rvs, Scandinavisch, Stevig, Terras, Traditie, Tuin,