Onderzoek WMO kantoor: ambitie gemeenten m.b.t. indicatiestelling Wmo!

Door: WMO kantoor  15-03-2011
Trefwoorden: wmo, Dienstverlening Wmo, Ondersteuning uitvoering Wmo,

Wmo indicatiestelling: na vier jaar is het hoog tijd voor een evaluatie en een inventarisatie naar uw wensen! Als partner van het WMO kantoor willen u graag vragen uw medewerking te verlenen aan hét onderzoek over de stand van zaken rondom de Wmo indicatiestelling. Graag horen wij van uw gemeente welke resultaten zijn behaald in de indicatiestelling in de afgelopen jaren en willen wij een vooruitblik naar de (ambities van de) toekomst gelieerd aan de ontwikkelingen en doelstellingen van de Kanteling maken, gebaseerd op uw ambities en wensen. Doel van het onderzoek is het formuleren van de succesmodellen, kwaliteit te verbeteren en kosten te besparen bij de indicatiestelling binnen de Wmo.


Om een goed beeld te krijgen over de Wmo indicatiestelling en de stand van zaken van gemeenten in deze, hebben wij uw hulp nodig. Daarom willen wij u vragen uw medewerking te verlenen aan deze enquête. Het invullen van de enquête kost u maximaal 5 à 10 minuten van uw tijd!

U ontvangt na deelname vanzelfsprekend het rapport met daarin onder meer handvatten om nieuwe ambities op het gebied van indicatiestelling succesvol vorm te geven.

De resultaten van het onderzoek zullen tevens op 7 april 2011 worden gepresenteerd tijdens het Congres Indicatiestelling. Bij deelname aan de enquête zal het rapport speciaal voor u al op 5 april digitaal beschikbaar zijn. Bovendien... onder de deelnemers aan de enquête worden drie Apple Ipad's vergeven. De resultaten van de enquête worden geanonimiseerd verwerkt door het WMO kantoor tot een rapport bestaand uit ervaringscijfers en analyses over de indicatiestelling.


Door op de volgende link te klikken kunt u deelnemen aan de enquête:


Alvast bedankt voor uw medewerking, we houden u op de hoogte!

Trefwoorden: Dienstverlening Wmo, Ondersteuning uitvoering Wmo, Rapportage Uitvoering, Wet Maatschapelijke Ondersteuning, wmo, Wmo uitvoering,