Vacature: Senior Wmo consultant (40 uur)

Vacature: Senior Wmo consultant (40 uur) van WMO kantoor

Door: WMO kantoor  15-07-2011
Trefwoorden: Gemeenten, Dienstverlening Wmo, Kantoor Rapport,

 

Vacature: Senior Wmo consultant (40 uur)

Ben jij een ambitieuze en gedreven senior Wmo consultant
die toe is aan een nieuwe carrièremove? Bouw je mee aan de Wmo 3.0?

Werkomgeving

Met een zakelijker wordende wereld binnen gemeenten, opgelegde bezuinigingen vanuit de rijksoverheid en steeds verdere decentralisatie vanuit de AWBZ, blijven wij als WMO kantoor continu in beweging en ontwikkeling als toegevoegde waarden voor gemeenten.

Momenteel bestaat het WMO kantoor uit 34 enthousiaste medewerkers, waarmee we gezamenlijk werken aan het succes in de uitvoering van onze partners: de gemeenten. Specifiek ondersteunen we een 50-tal gemeenten binnen het financiële en administratieve Wmo proces en dan met name op het gebied van Cost Control. Vanwege de groeiende vraag van onze klanten en de nieuwe taken die bij de gemeenten worden neergelegd, zijn wij op zoek naar die ene senior Wmo consultant.

Jouw werkzaamheden

Als senior consultant ben je verantwoordelijk voor de acquisitie en uitvoering van onderzoekopdrachten rondom Cost Control en de consultancyprojecten op het gebied van de uitvoering van de Wmo voor gemeenten. Je bent zowel inhoudelijk als commercieel verantwoordelijk voor projecten en, via je netwerk, zelf in staat opdrachten te verwerven. Tevens ben je intern betrokken bij de verdere uitbouw van de consultantopdrachten en ontwikkeling van diensten binnen het WMO kantoor.

Je werkt voor een deel samen met je collega’s in de uitvoering, maar daarnaast ben je, zowel zelfstandig als samen met collega consultants, verantwoordelijk voor het eindresultaat binnen Cost Control.

Jouw profiel

 Voor deze functie zoeken wij minimaal een afgestudeerde HBO’er die ervaring heeft met de gemeenten en minstens 6 jaar ervaring heeft in de functie van consultant of soortgelijke functie (mogelijk binnen gemeenten). Je bent in staat zelfstandig je opdrachten te verwerven om ze vervolgens als lead-consultant uit te voeren.

Je beschikt over een analytisch en pragmatisch denkvermogen, hebt goede communicatieve vaardigheden, overtuigingskracht en bent altijd op zoek naar de beste oplossing. Tevens ben je klantgericht en creatief, je hebt oog voor kwaliteit, frisse ideeën en durft beslissingen te nemen.

Uiteraard kun je zeer goed zelfstandig werken, heb je geen 9 tot 5 mentaliteit en ben je zowel gedreven als ambitieus teneinde deze uitdagende functie met flair te kunnen uitvoeren.

Wij bieden

Marktconform salaris, vast contract, 25 vakantiedagen, 8% vakantietoeslag en een interessante bonus.

 

Ben jij die teamplayer, degene die de kansen ziet, deze ook zelf benut én staat voor een kwalitatief eindresultaat waar de opdrachtgevers mee vooruit kunnen! Stuur je motivatie en curriculum vitae vóór 4 augustus a.s. naar [email protected]

Voor meer informatie over deze functie kan je contact opnemen met Teun van der Linden, directeur WMO kantoor, via telefoonnummer 06 2900 0828.

Trefwoorden: Dienstverlening Wmo, Gemeenten, Kantoor Rapport, Ondersteuning uitvoering Wmo, Vacature WMO kantoor,

Ander nieuws en updates van WMO kantoor

07-10-2011

Vacature Wmo consultant (40 uur)

Het WMO kantoor zoekt een Wmo consultant (40 uur). Dus, ben jij die teamplayer, degene die de kansen ziet, deze ook zelf benut én staat voor een kwalitatief eindresultaat waar de opdrachtgevers mee vooruit kunnen? Stuur je motivatie en curriculum vitae naar [email protected]