Leony's Haarwerken

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Valderstraat 7 , 6171 EL Stein lb, Limburg

E-mail

Over Leony's Haarwerken

Wij hebben vele jaren ervaring in het leveren van haarwerk aan dames en heren met, geheel of gedeeltelijk (Alopecia), haarverlies. Ook aan patienten met haarverlies na chemo-behandelingen. Omdat elk mens uniek is hebben wij een ruime keuze in kwaliteit, kleur en prijs. Ook voor patiënten met een overgevoelige huid zijn er mogelijkheden.

Wij verzorgen ook de vergoedingen via Uw zorgverzekering. Kom eens langs, of maak een afspraak, zodat wij samen in alle privacy, een oplossing kunnen zoeken. Ook bezoek aan huis is mogelijk.

Kapsalon & Haarwerken (Leony) heeft al jarenlange ervaring om u volledig van dienst te zijn. Deze vakkundigheid garanderen u bovendien een ongekende kwaliteit. Ons lidmaatsdchap van de ANKO en de NVHO garanderen u een goed product en begeleiding en via bijscholingstrajecten blijven wij steeds up-to-date.

De producten en diensten van onze winkel in haarwerken in Stein zijn van de beste kwaliteit. U kunt bij Kapsalon & Haarwerken Leony Dames en Heren terecht voor:

echte haren pruiken
synthetische pruiken
haarstukjes en haaraanvullingen
themapruiken
verzorgingsproducten
hoofdaccessoires: turbans, hoofddoekjes, mutsjes
advies

Openingstijden

Ma - Di, Zo
Gesloten
Wo - Vr
-
Za
-

Betalingsmogelijkheden

Cash, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

20-02-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Hairdressers

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Leony's Haarwerken in Valderstraat 7, Stein lb Limburg 6171 EL uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Stein lb Limburg beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Stein lb Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Stein lb Limburg, 6171 EL, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3824520]