Logopediepraktijk LogoSenz

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Keerenderkerkweg 30 , 6171 VL Stein lb, Limburg

E-mail

Over Logopediepraktijk LogoSenz

LogoSenz is een praktijk voor (pré-)logopedie, dyslexie en sensorische informatieverwerking.

Op logopedisch gebied hebben wij ons o.a. gespecialiseerd in:
Pré-logopedie; de behandeling van eet- en drinkproblemen bij kinderen wordt ook wel pré-logopedie genoemd. Als een kind problemen heeft met het drinken uit de borst of uit de fles, het eten van de lepel of het leren kauwen kan pré-logopedie worden gegeven. Dit gaat altijd via een verwijzing van een arts (bijvoorbeeld een huisarts of een kinderarts). Dit laatste is belangrijk, omdat eerst nagegaan moet worden of er geen onderliggende medische problemen zijn die de moeilijkheden in het mondgebied veroorzaken.
Oromyofunctionele therapie; dit is een oefentherapie die gericht is op het herstellen van een verstoord evenwicht in het functioneren van de spieren in en om de mond. Dit verstoorde evenwicht kan ontstaan door bijvoorbeeld: duim-, vinger- of speenzuigen, open mondgedrag, slikken met de tong tussen de tanden/kiezen en slissen of lispelen. Door deze verkeerde mondgewoonten kan de kaak- en/of gebitsstand veranderen. Met deze therapie worden de verkeerde mondgewoonten aangepakt en het evenwicht van de spieren in het mondgebied wordt hersteld. Hierdoor verbetert de articulatie en de stand van de tanden in de mond.

Dyslexie betekent letterlijk niet kunnen lezen. Bij dyslexie kunnen zowel lees- als spellingsproblemen voorkomen, maar deze komen ook los van elkaar voor. Officieel wordt dyslexie in Nederland aangeduid als:"een hardnekkig probleem met het aanleren en het accuraat en/of vlot toepassen van het lezen en/of spellen op woordniveau".Hardnekkigheid is een belangrijk kenmerk van dyslexie, niet alleen bij het leren lezen en spellen, maar ook bij het snel en vlot kunnen lezen. (bron: www.steunpuntdyslexie.nl).
Wij zijn geregistreerd dyslexiebehandelaar volgens de richtlijnen van de NVLF (Nederlandse Vereniging voor Logopedie en Foniatrie).

Openingstijden

Ma - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

30-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Speech Therapy

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Logopediepraktijk LogoSenz in Keerenderkerkweg 30, Stein lb Limburg 6171 VL uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Stein lb Limburg beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Stein lb Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Stein lb Limburg, 6171 VL, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3825436]