Sierhekwerken en Priëlen

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Heisteeg 59 , 6171 NJ Stein lb, Limburg

E-mail

Over Sierhekwerken en Priëlen

GB Sierhekwerken levert een passend totaalpakket aan sierhekwerken en priëlen voor particulieren en bedrijven.

De (sier)hekwerken worden in onze werkplaats vervaardigd. Ons product is maatwerk, precies afgestemd op uw wensen en mogelijkheden. Alleen op deze wijze krijgt alles dat wij maken een eigen karakter, een karakter dat zich vertaalt in een sterke aantrekkelijke vormgeving.

GB Sierhekwerken toont aan dat het leveren van kwaliteit tot tevreden klanten leidt. "Kwaliteit" en "vakwerk" zijn voor ons vanzelfsprekende begrippen. Hekwerken en priëlen moeten niet alleen mooi zijn, maar ook duurzaam. GB Sierhekwerken staat voor kwaliteit in vakwerk!

Onze specialisaties
Wij zijn gespecialiseerd in sierhekwerken, sierpoorten, entreepoortjes, deur- en raam decoraties. Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor priëlen, rozenbogen, schoorsteenkappen, klein constructies enzovoort. Kortom alles in-en om het huis zolang het maar van ijzer is. Ook het uitwerken van een eigen ontwerp is mogelijk. Wij begeleiden u hierbij graag.

Producten zijn uniek door een fraaie uitstraling, degelijke constructies en de beste materialen die met zorg zijn vormgegeven.

Naast het maken van sierhekwerken, poorten en priëlen kunt u bij ons ook terecht voor restauratiewerken van uw hekwerk of poort. Weliswaar is een siersmeedwerk voor het leven maar er kunnen zich situaties voordoen die reparaties of restauraties tot gevolg hebben.

GB Sierhekwerken kent géén showroom. Mocht u vragen hebben over onze producten, bel ons of stuur ons een bericht.

Bezoek ook de website van Giessen B.V.,specialist in stralen, vlamverzinken, natlakken en poedercoaten van alle metaalsoorten.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za
-
Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash

Featured Message

Neem vandaag contact op

27-02-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Sierhekwerken en Priëlen in Heisteeg 59, Stein lb Limburg 6171 NJ uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Stein lb Limburg beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Stein lb Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Stein lb Limburg, 6171 NJ, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3825157]