Podotherapie Van Veen

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Pr. Marijkestraat 10 , 6039 BX Stramproy, Limburg
Land van Peel en Maas, Weert

E-mail - Geen ingevoerd

Over Podotherapie Van Veen

Een podotherapeut behandelt mensen met voetklachten en/of klachten aan het bewegingsapparaat, die voortvloeien uit een afwijkend functioneren van de voeten.

Een podotherapeut behandelt veel verschillende klachten met als doel: het opheffen, verminderen of compenseren van stoornissen in het functioneren van het steun- en bewegingsapparaat, voortkomend uit afwijkingen in de voet(stand), alsmede behandeling van huid en nagels, indien er sprake is van een pathologie.

De binnen de podotherapie gehanteerde therapie bestaat uit het aan de voet toepassen van corrigerende of beschermende technieken, zoals ortheses, schoen- en zoolcorrecties, alsmede het adviseren van patiënten teneinde voetaandoeningen (èn aandoeningen aan het bewegingsapparaat die vanuit de voet kunnen ontstaan) te voorkomen en te bestrijden.

Heeft u vragen aan onze praktijk dan kunt u ons altijd bellen of een bericht versturen via het online contact formulier op onze website.
Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Openingstijden

Ma - Di
-
Wo - Do
-
Vr - Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

16-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Specialist Medical Services

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Podotherapie Van Veen in Pr. Marijkestraat 10, Stramproy Limburg 6039 BX uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Stramproy Limburg beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Stramproy Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Stramproy Limburg, 6039 BX, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3827082]