Stramproy-Ell Huisartsengroepspraktijk

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Karel Doormanstraat 8 , 6039 AT Stramproy, Limburg
Land van Peel en Maas, Weert

E-mail - Geen ingevoerd

Over Stramproy-Ell Huisartsengroepspraktijk

De doktersassistente maakt voor u een afspraak op het spreekuur, kan ook zelfstandig gezondheidsvragen beantwoorden of regelt dat uw huisarts een visite bij u aflegt. Om de ernst van uw klacht te beoordelen zal zij u een aantal vragen stellen. Wij verzoeken u kort en duidelijk deze vragen te beantwoorden zodat onze assistente uw verzoek zo goed en vlot mogelijk kan afhandelen. Het stellen van deze vragen is ook bedoeld om ernstige aandoeningen te achterhalen uit ogenschijnlijk onschuldige symptomen. Dit kan betekenen dat de doktersassistente u geen gewone afspraak op het spreekuur geeft maar u direct naar de praktijk laat komen. Als u het telefoongesprek kort en bondig houdt, helpt u mee aan een goede telefonische bereikbaarheid van onze praktijk. U kunt uw voorkeur voor een huisarts uitspreken. Als het spreekuur van de huisarts van uw voorkeur al vol staat, kunt u wel dezelfde dag terecht maar dan bij een van de andere huisartsen.

Bij uw huisarts kunt u terecht voor alle vragen op het gebied van gezondheid en ziekte. Alle huisartsen zijn breed geschoold en ervaren. U kunt bijvoorbeeld ook terecht voor het plaatsen of verwijderen van een spiraaltje, weg laten snijden van moedervlekken of bultjes, longfunctie onderzoek of een vaatonderzoek van de benen. Wij zijn van oudsher ervaren in het interpreteren van hartfilmpjes en het hechten en behandelen van wonden. Onze praktijk beschikt over twee oogheelkundige spleetlampen zodat wij ook uitgebreid oogklachten kunnen beoordelen. Met name dr. Takken heeft zich gespecialiseerd in de oogheelkunde. Hij staat geregistreerd met een speciale oogaantekening. Alle huisartsen zijn in staat een volledig oogheelkundig onderzoek te verrichten. Dr. Haselager heeft een aantekening als Erkend Kwaliteits Consulent.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

01-08-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Doctors

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Stramproy Limburg

Is Stramproy-Ell Huisartsengroepspraktijk in Karel Doormanstraat 8, Stramproy Limburg 6039 AT uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Apotheek diensten in Stramproy Limburg beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Stramproy Apotheek per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Stramproy Limburg, 6039 AT, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3824777]