Dassen Bouw BV

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Rafaelweg 19 , 6114 BX Susteren, Limburg
Echt-Susteren, Zuid Limburg

E-mail

Over Dassen Bouw BV

DassenBouw en DAS' aluminium.

We zijn veelzijdig, deskundig, creatief en leggen passie voor het vak in alles wat we doen. Ontdek het zelf en leg uw uitdaging in onze vertrouwde handen.

Paul Dassen kan bogen op een schat aan ervaring in de bouw. Hij komt uit een echte aannemingsfamilie en begon al vanaf zijn 16e in het bedrijf van zijn vader. In 1994 begon het te kriebelen en vond Paul de tijd rijp om voor zichzelf te beginnen. Daar ontstond de ambitie om het leveringspakket zó samen te stellen dat er één totaaloplossing kon worden geboden aan de klant op het gebied van nieuwbouw, verbouw, renovatie én onderhoud inclusief al het tekenwerk.

DassenBouw hecht waarde aan een compact team in een platte hiërarchie waarin kwaliteit en vakmanschap voorop staan. Vandaar dat Paul al ruim 30 jaar ervaring heeft met opdrachten voor de overheid. Dat lukt je alleen maar als kwaliteit hoog in het vaandel staat en je de klantwensen continu naar tevredenheid kunt vertalen.

Openingstijden

Featured Message

Neem vandaag contact op

16-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/Dassen-Bouw-BV-1960810554143077/

Categorieën: Construction Manager

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Susteren Limburg

Is Dassen Bouw BV in Rafaelweg 19, Susteren Limburg 6114 BX uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Susteren Limburg beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Susteren Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Susteren Limburg, 6114 BX, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3820737]