Jo Photo Reports

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Chris Plitscherlaan 21 , 6114 MZ Susteren, Limburg
Echt-Susteren, Zuid Limburg

E-mail

Over Jo Photo Reports

Bedrijfsomschrijving:
Jo Photo Reports maakt voor u de mooiste Foto Presentaties voor de laagste prijzen.

Jo Photo Reports brengt WONINGEN voor de VERKOOP heel mooi in beeld voor presentatie bij de MAKELAAR. Ook 360graden panorama foto’s. Wij gebruiken de nieuwste technieken. Kosten: € 110,- ongeacht het aantal foto’s. Levering binnen 2 dagen!

Voor uw BEDRIJF- VERENIGING en FAMILIE ACTIVITEITEN is een mooie fotoreportage een goede herinnering of een ideale presentatie voor de media. Dus ook voor uw RECLAME activiteiten.

Jo Photo Reports is een DIERENFLUISTRAAR. Wij maken prachtige natuurlijke foto’s van HONDEN, KATTEN en PAARDEN in hun eigen omgeving waar het dier zich thuis voelt.

Wij maken een mooie fotosessie van uw ACTIVITEITEN, PRESENTATIES, PORTRETTEN en GROEPSFOTO’S. U krijgt de originele foto’s via DVD of Internet aangeboden. Kosten: Eerste uur: € 50,- Ieder uur extra: € 40,-

Wilt u uw BRUILOFSFEEST vereeuwigen? Jo Photo Reports maakt met u een programma voor de activiteiten die u graag op de foto wilt hebben om uw HUWELIJKSDAG onvergetelijk te maken. Neem snel contact met mij op. Ik zal u verrassen met de laagste prijzen in Nederland !

Als fotograaf merk ik dat de nabestaanden veel waarde hechten aan een fotografische herinnering van het afscheid van hun dierbaren. Ik maak voor u de mooiste en gevoeligste foto’s van de UITVAART en maak het fotoboek zo op, dat er ook nog plaats is voor uw eigen foto’s van de overleden persoon. Voor € 289,- maak ik een reportage van de Kerk/afscheidsdienst en de begrafenis/crematie. Voor € 60,- extra maak ik ook een reportage van de koffietafel welke heel vaak mooie plaatjes opleveren met de gevoelens en uitdrukkingen van de nabestaanden. Thuis leg ik mijn hele geest in het creëren van een kunstwerk die voor jaren bij u klaar ligt om dit moment weer te beleven. Nabestellingen: € 75,-

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za
-
Zo
-

Betalingsmogelijkheden

Financiering

Featured Message

Neem vandaag contact op

20-02-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Twitter: https://twitter.com/Jovandenheuvel

Categorieën: Photographers

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Susteren Limburg

Is Jo Photo Reports in Chris Plitscherlaan 21, Susteren Limburg 6114 MZ uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Susteren Limburg beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Susteren Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Susteren Limburg, 6114 MZ, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3824380]