Medisch Pedicure Petra van Tegelen - Cox

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Reinoud van Gelderstraat 13 E , 6114 EA Susteren, Limburg
Echt-Susteren, Zuid Limburg
Website - Geen ingevoerd
E-mail

Over Medisch Pedicure Petra van Tegelen - Cox

De medisch pedicure houdt zich, net als de pedicure, bezig met de verzorging van de voet en de behandeling van huid- en nagelaandoeningen. Daarnaast voert de medisch pedicure ook specialistische behandelingen uit, zoals de behandeling van de risicovoet, waarbij ten gevolge van een ziekte (o.a. diabetes, reuma, spasticiteit, kanker) of andere oorzaken ( o.a. ouderdom, verwaarlozing) een verhoogd risico aanwezig is op complicaties. Ook is de medisch pedicure op de hoogte van de verschillende contra-indicaties, waarbij deze behandelingen juist niet mogen worden uitgevoerd. De specialistische behandelingen zijn gericht op preventie en pijnklachtvermindering. De medisch pedicure weet wanneer zij moet doorverwijzen naar andere disciplines, uiteraard via de desbetreffende huisarts.

Het doel van een oncologisch voetzorgverlener is de voeten van ­kankerpatiënten in een zo goed mogelijke conditie te ­brengen en te houden. Zo wordt de veiligheid en de ­gezondheid van de kankerpatiënt ondersteund. Deze vorm van voetzorg wordt altijd verleend in afstemming met het behandelteam.
Een OVV-behandeling kan bestaan uit het verwijderen van pathologisch eelt, het dunner frezen van verdikte nagels, het reguleren van ingroeiende nagels en het repareren van gespleten nagels. Een ontspannende voet- en onderbeenmassage is ook mogelijk. Er wordt een speciale massagetechniek toegepast zonder enige vorm van druk. Een OVV weet wanneer deze massage wel en niet toegepast mag worden.

Openingstijden

Ma, Vr - Zo
Gesloten
Di - Do
-

Betalingsmogelijkheden

Cash

Featured Message

Neem vandaag contact op

04-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Nail Salon

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Medisch Pedicure Petra van Tegelen - Cox in Reinoud van Gelderstraat 13 E, Susteren Limburg 6114 EA uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Voetverzorging diensten in Susteren Limburg beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Susteren Voetverzorging per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Susteren Limburg, 6114 EA, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[5228584]