Boei De

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Asseltsestraat 63 , 6071 BS Swalmen, Limburg
Maasplassen en Meinweg, Roermond

E-mail

Over Boei De

Grand Café De Boei is een eigentijds restaurant met een vriendelijke bediening waar gastvrijheid hoog in het vaandel staat geschreven. Gelegen in het mooie Asselt nabij het centrum van Roermond.
Uw Chef kok Vincent en Gastvrouw Charlotte, heten U van Harte Welkom..

In 2010 is het restaurant volledig gerenoveerd en gemoderniseerd. Het heeft een sfeervolle, gezellige uitstraling en leent zich perfect voor een diner alsook om een kopje koffie met een stukje gebak te nuttigen. De ruimte is multifunctioneel doordat de scheidingswanden verplaatsbaar zijn en we op deze manier 1 grote open ruimte of een afscheiding kunnen creëren, waardoor u met uw gezelschap iets meer privé kunt tafelen. Daarnaast beschikken wij over een lichte, ruime serre die via het restaurant te bereiken is. In de winter wordt deze ruimte verwarmd, zodat het tijdens uw lunch en diner aangenaam vertoeven is op kamertemperatuur. Tijdens de zomerdagen schuiven we alle wanden open, zodat u zo goed als buiten zit en we dus als het ware het terras vergroten.

Mocht het later op de avond iets frisser worden, dan hoeft u niet van tafel te wisselen, dan schuiven we de wanden dicht en kunt u verder genieten.

Openingstijden

Ma
Gesloten
Di - Zo
-

Betalingsmogelijkheden

Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

10-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Restaurants

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Swalmen Limburg

Is Boei De in Asseltsestraat 63, Swalmen Limburg 6071 BS uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Restaurants diensten in Swalmen Limburg beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Swalmen Restaurants per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Swalmen Limburg, 6071 BS, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3831023]