Bourgondisch Limburg

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Wieler 1 , 6071 PD Swalmen, Limburg
Maasplassen en Meinweg, Roermond

E-mail

Over Bourgondisch Limburg

"Wie lekker os Limburg is"
Bourgondisch Limburg is gespecialiseerd in echte Limburgse streekproducten. Stuk voor stuk ambachtelijke producten waarvan de meeste op kleinschalige en duurzame wijze worden geproduceerd. Er is een breed en verassend assortiment, van Knapkook tot Sjuumke trekke en van Ziep naat tot Aerbezesjem.

Bent u op zoek naar een origineel geschenk recht uit het hart van Limburg, neem dan een kijkje in de webshop en laat u verrassen. In de webshop vindt u diverse Limburgse streekmanden in alle prijsklassen. Ook zijn er diverse seizoenspakketten te verkrijgen zoals carnaval-, paas- en aspergemanden. Uiteraard kunt bij ons ook terecht voor kerspakketten.

Wij kunnen u een gevarieerd en smakelijk assortiment bieden op het gebied van kerstpakketten. Zowel Limburgs getinte kerstpakketten als ook leuke themapakketten. Ieder kerstpakket kan naar eigen wens en naar eigen budget worden aangepast zodat het pakket nog beter aansluit bij de uitstraling van uw bedrijf en overeenkomt met de wensen van uw medewerkers. Om een kerstgeschenk compleet te maken bieden wij ook een uitgebreid assortiment aan non-food artikelen die passen bij al het “lekkers” dat Limburg te bieden heeft.

Bourgondisch Limburg levert ook aan tal van bedrijven en instellingen zoals VVV kantoren, ziekenhuizen, musea, restaurants en hotels, boerderijwinkels etc. Heeft u een speciaalzaak en bent u op zoek naar uitbreiding van uw assortiment?? Neem dan vrijblijvend contact op om de mogelijkheden voor uw winkel te bespreken.

Openingstijden

Ma - Do
-
Vr
-
Za
-
Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

02-08-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Promotional Products

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Bourgondisch Limburg in Wieler 1, Swalmen Limburg 6071 PD uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Swalmen Limburg beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Swalmen Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Swalmen Limburg, 6071 PD, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3825759]