Groenen Tandartsenpraktijk

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Prinses Julianastraat 3 , 6071 ES Swalmen, Limburg
Maasplassen en Meinweg, Roermond

E-mail - Geen ingevoerd

Over Groenen Tandartsenpraktijk

Tandarts drs. M.A.T. Groenen staat geregistreerd in het Kwaliteitsregister Tandartsen (KRT) U kunt bij ons voor een breed scala aan services terecht. Indien de praktijk gesloten is kunt u telefonisch contact opnemen. U wordt dan verder doorverwezen.

Naast algemene tandheelkunde zijn wij ook gespecialiseerd in het klikgebit (prothese op implantaten). In onze praktijk is implantoloog drs. D.F. Dormans werkzaam. Hij heeft ruime ervaring in het plaatsen van implantaten voor zowel kronen/bruggen als voor protheses. Deze behandeling vindt plaats tijdens een kleine ingreep, die doorgaans zonder noemenswaardige pijn en klachten verloopt.
Implantologie en is tegenwoordig niet meer weg te denken binnen de tandheelkunde en biedt vele mogelijkheden voor een (semi-)vaste voorziening.

Openingstijden

Ma, Do
-
Di - Wo, Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

02-08-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Dentists

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Swalmen Limburg

Is Groenen Tandartsenpraktijk in Prinses Julianastraat 3, Swalmen Limburg 6071 ES uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Cosmetische Tandheelkunde diensten in Swalmen Limburg beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Swalmen Cosmetische Tandheelkunde per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Swalmen Limburg, 6071 ES, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3827360]