H Bolten Grondboringen

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Hollestraat 8 , 6071 LD Swalmen, Limburg
Maasplassen en Meinweg, Roermond

E-mail

Over H Bolten Grondboringen

In 1972 opgericht te Limburg. Met al meer dan 42 jaar ervaring is Bolten Grondboringen de specialist op het gebied van grondboringen. Deze worden uitgevoerd om bijvoorbeeld een waterput of een brandweerput te boren.

Bolten Grondboringen heeft een lange weg afgelegd. In 1972 werd het werk nog handmatig uitgevoerd met een behulp van een ouderwetse driepoot. Na verloop van tijd zijn er meer machines bijgekomen en handmatige apparaten ingeruild voor mechanische machines.

Openingstijden

Ma - Za
-
Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

27-12-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Mining

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Swalmen Limburg

Is H Bolten Grondboringen in Hollestraat 8, Swalmen Limburg 6071 LD uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Swalmen Limburg beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Swalmen Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Swalmen Limburg, 6071 LD, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3820367]