Praktijk voor Remedial Teaching Dinja Peeters

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Zandkuil 9 , 6071 GN Swalmen, Limburg
Maasplassen en Meinweg, Roermond

E-mail

Over Praktijk voor Remedial Teaching Dinja Peeters

Als we de Engelse term “Remedial Teaching” gebruiken, bedoelen we ‘herstellend leren’.
Het is een vorm van onderwijs die er op gericht is de specifieke leerproblemen van het kind zo goed mogelijk op te lossen. Daartoe moeten eerst die problemen precies in kaart worden gebracht, zodat het kind hulp kan worden aangeboden die precies op hem of haar is afgestemd.
Uw kind krijgt individueel onderwijs op maat – veelal met behulp van remediërende methodes op het gebied van technisch- en begrijpend lezen, spelling en rekenen – en kan daardoor meestal, na een periode van extra hulp, weer meedoen met de klas.
Ik ben Dinja Peeters. Ik heb ruim 12 jaar als docente Frans op de middelbare school gewerkt en ben in die periode, als vrijwilliger, in aanraking gekomen met kinderen die, op uiteenlopende gebieden, een leerachterstand hadden opgelopen. Dit heeft mijn interesse zodanig gewekt dat ik me wilde gaan verdiepen in het zoeken van oplossingen voor kinderen met een leerachterstand. Daartoe heb ik de post-HBO opleiding Remedial Teaching gevolgd aan de Hogeschool Fontys in Sittard (2005 – 2007).

Naast mijn werk als lerares ben ik begonnen met het behandelen van kinderen op de basisschool. Ik merkte dat mijn passie toch vooral ligt bij het individueel behandelen van kinderen met leerproblemen en daarom heb ik in 2008 de stap gezet naar een eigen praktijk voor remedial teaching.
Bij de aanmelding van uw kind (meestal telefonisch of per e-mail) maken we een afspraak voor het intakegesprek, dat kosteloos en vrijblijvend is.

Tijdens het intakegesprek bekijken we samen wat precies de problemen zijn van uw kind en wat zijn of haar sterke kanten zijn. Ook werk ik altijd met relevante gegevens van school (gegevens van het leerlingvolgsysteem en het laatste schoolrapport). Indien nodig of wenselijk neem ik contact op met de leerkracht van uw kind. Een goede samenwerking tussen remedial teacher, ouders en school is erg belangrijk.

Openingstijden

Featured Message

Neem vandaag contact op

27-07-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Tutoring

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Swalmen Limburg

Is Praktijk voor Remedial Teaching Dinja Peeters in Zandkuil 9, Swalmen Limburg 6071 GN uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Basisschool diensten in Swalmen Limburg beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Swalmen Basisschool per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Swalmen Limburg, 6071 GN, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3817187]