Riool R.I.R. 24/7 Service

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Heydweg 15 , 6071 PT Swalmen, Limburg
Maasplassen en Meinweg, Roermond

E-mail

Over Riool R.I.R. 24/7 Service

VERSTOPT RIOOL / AFVOER, WIJ LOSSEN HET VOOR U OP!

Riool Reiniging - Inspectie - Renovatie dat is R.I.R. 24/7 Service uit Swalmen / Roermond. Wij zijn een gespecialiseerd en Uneto-VNI erkend rioolbedrijf als het gaat om riooltechniek in en om het gebouw. Wij staan 24 uur per dag en 7 dagen per week, klaar om al uw afvoer / riool problemen op te lossen en dat voor betaalbare tarieven.

Riool R.I.R. 24/7 Service is ondermeer actief in de volgende gemeenten: Gemeente Roermond - Echt en Susteren - Sittard en Geleen - Roerdalen - Maasgouw - Beesel en Reuver - Venlo - Peel en Maas - Venray - Leudal - Weert.

U kunt bij Riool R.I.R. 24/7 Service terecht met alle mogelijke Riool en Afvoer problemen: Ontstoppen - Reinigen - Camera Inspectie - Leiding Detectie - Stank Detectie - Wortel Frezen - Aanleg - Reparatie - Renovatie - Deel Renovatie - Kous Relining - Robot Frezen.

Ons motto is: "U heeft een probleem, wij sporen en lossen het op"

Wij willen ons onderscheiden van onze collega bedrijven, door de oorzaak van de verstopping op te zoeken en ook op te lossen (natuurlijk alleen als u dat wenst). Als een verstopping zich namelijk op korte termijn (binnen 1 á 2 jaar) blijft herhalen is er vaak meer aan de hand en dan is telkens ontstoppen weggegooid geld. Wij helpen u in zo'n situatie graag verder door bijv: een camera inspectie uit te voeren en aan de hand van de gemaakte beelden te adviseren hoe verder te handelen. Zouden de problemen alleen te verhelpen zijn door een Reparatie of een Renovatie, dan kunnen wij die natuurlijk ook voor u uitvoeren.

Garantie: wanneer wij een camera inspectie kunnen / mogen uitvoeren in de door ons ontstopte buis(zen) geven wij 3 maanden garantie op de door ons ontstopte / gereinigde buis (mits de buis bij inspectie geen gebreken vertoont). Bij nieuw Aanleg, Reparatie en Renovatie werken, geven wij altijd minimaal 12 maanden garantie op het door ons geïnstalleerde.

Openingstijden

Ma - Zo
24 uur open

Betalingsmogelijkheden

Mastercard, Cash, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

27-02-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Riool R.I.R. 24/7 Service in Heydweg 15, Swalmen Limburg 6071 PT uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Swalmen Limburg beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Swalmen Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Swalmen Limburg, 6071 PT, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3827432]