1 Tapijt-Kliniek - Reinigen en Repareren

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Kerkstraat 25 , 5931 NL Tegelen, Limburg

E-mail

Over 1 Tapijt-Kliniek - Reinigen en Repareren

LAAT UW TAPIJT OF KARPET REINIGEN EN REPAREREN, VANAF €9,80 M2 VOOR (KELIM) VLAKGEWEVEN TAPIJTEN EN MACHINAAL GEWEVEN TAPIJTEN

Of er nu een echte Pers of een kleed van IKEA de vloer in uw woning siert, hij is onmisbaar in uw inrichting. U bent er hoogstwaarschijnlijk aan gehecht. Hij past ideaal bij uw interieur, het is een familie-erfstuk of het is gewoon een leuk ding. Gooi uw tapijt niet weg als deze slijtage vertoont of onder de vlekken zit. De Tapijtkliniek in Tegelen heeft uw tapijt, karpet of vloerkleed in een mum van tijd weer schoon.
IKEA-kleed of vliegend tapijt: de Tapijtkliniek krijgt ze schoon

Brengt u uw tapijt of karpet bij ons in Tegelen, dan is het in goede handen. De Tapijtkliniek werkt volgens oude Perzische traditie, en zoals u waarschijnlijk wel weet, zijn de Perzen de koningen onder de tapijtmakers.

Gaten, scheuren en versleten plekken worden door onze tapijtspecialisten gerepareerd met behulp van de originele stof. Is uw tapijt gehavend door een ongelukje met vuur of vloeistof? Geen probleem. Kleurveranderingen worden weggewerkt en kleuren worden opgefrist. Zelfs de franjes, randen en hoeken worden vervangen. Uw kleed is na een afspraak bij de Tapijtkliniek weer als nieuw!

Openingstijden

Featured Message

Neem vandaag contact op

02-08-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/1-Tapijt-Kliniek-Reinigen-en-Repareren-1654058431529615/

Categorieën: Cleaner

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Tegelen Limburg

Is 1 Tapijt-Kliniek - Reinigen en Repareren in Kerkstraat 25, Tegelen Limburg 5931 NL uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Cleaner diensten in Tegelen Limburg beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Tegelen Cleaner per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Tegelen Limburg, 5931 NL, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3826355]